Copyright på Aalborg Universitet

Digitale programmer

Værd at vide:

Digitale programmer kommer i mange former og på forskellige platforme (f.eks. cd, dvd, download eller streaming). Digitale programmer er ophavsretslige beskyttede, og du skal have købt licens eller have tilladelse af rettighedsindehaveren til at bruge dem.   
 

Hvad er tilladt?

  • Du må som ansat eller studerende bruge de digitale programmer som AAU stiller til rådighed, så længe du er tilknyttet AAU. 
  • Du finder links til software m.m. længere nede, og her kan du også læse mere om reglerne for brugen af de enkelte programmer.  
     

Hvad er ikke tilladt?

  • Det er ikke lovligt at downloade programmer fra ikke-autoriserede udbydere.  
  • Du kan i mange tilfælde downloade en trial-version af det program du er interesseret i på programmets hjemmeside, som du ofte kan anvende frit i 30 dage, før du kan vælge om du vil købe det.  

Tilgængelig software fra Aalborg Universitet 

Tilgængelig software fra Aalborg Universitetsbibliotek 

Spørgsmål om copyright?

Som studerende eller ansat ved AAU, har du mulighed for at stille spørgsmål om ophavsretslige emner til Aalborg Universitetsbiblioteks Copyright Team på copyright@aub.aau.dk
 

Spørg copyright Teamet

Denne side varetages og opdateres løbende af Copyright Teamet på Aalborg Universitetsbibliotek. Siden er sidst opdateret i december 2021. “Fotos: Colourbox.com”